85330 Kotor
Mon - Sun 00.00 - 24.00

Mi smo Rent-a-Car Platinum. Najbolja Rent-a-Car agencija u Crnoj Gori

Iznajmljujemo automobile, limuzine, organizujemo ekskurzije. Usluga sve u jedno.

U prekrasnom primorskom regionu Boke Kotorske, smještena je kompanija „Platinum rent-a-car“. Počela kao mala porodična firma sa idejom da ponudi nešto drugačije, a razvila se u najpopularniju rent-a-car agenciju u Crnoj Gori. „Platinum rent-a-car“ je kompanija koja nastoji pružiti najviši kvalitet i najbolju uslugu za svoje klijente. Nudimo najnovije modele automobila za iznajmljivanje, trudimo se da našim klijentima pružimo nezaboravno iskustvo dok istražuju divlje ljepote Crne Gore. Ne samo automobili, već i naše tradicionalno ljubazno osoblje udovoljiti će svim Vašim zahtjevima. Od početka poslovanja do danas smo se trudili da ispunimo sve vaše želje i potpuno se prilagodimo Vašim potrebama. Samo za Vas pružamo najviši kvalitet usluge po povoljnim cijenama.

Naša filosofija

Filozofija naše kompanije je da se prilagodi našim klijentima i ispuni sve njihove zahtjeve i želje. Sa rezervacijom ON LINE, naši klijenti mogu iznajmiti auto gdje god da se nalaze. Ono što nudimo je sigurnost i kvalitet na svakom kilometru. Uvijek smo tu za Vas – 24 sata pomoć na putu (gdje god da ste, u bilo kom trenutku). Takođe ne morate da brinete jer uvek postoje all inclusive cijene.

Naša misija

Oduvijek su centar svih naših aktivnosti klijenti. Misija kompanije je da stvorimo nezaboravno iskustvo u našim automobilima za iznajmljivanje, sa garantovanom sigurnošću i kvalitetom. Mi težimo to da postignemo obezbjeđivanjem savremenih automobila i angažovanjem obučenog osoblja, koje je uvek spremno da zadovolji sve Vaše potrebe i da Vam pomogne u svemu.

0
Izleti
0
Sretni kupci


Get In Touch With Us

Please send a request